Προηγούμενο Αρθρο
Επώμενο Άρθρο

1 ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WATT + VOLT ΗΠΕΙΡΟΥ!

Gallery
1 ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WATT + VOLT ΗΠΕΙΡΟΥ!
1 ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WATT + VOLT ΗΠΕΙΡΟΥ!

Το κατάστημα WATT + VOLT Ηπείρου έκλεισε κιόλας ένα χρόνο! Ο Γιώργος Ράδος ιδιοκτήτης του καταστήματος μας μιλάει για τις προοπτικές και τα πλεονεκτήματα της εταιρείας για την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου.

1 χρόνος αποκλειστικό κατάστημα WATT+VOLT Ηπείρου στα Ιωάννινα. Ποια είναι η πορεία του καταστήματος μέχρι τώρα;

 Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου της Πόλης και της Περιφέρειας. Είμαστε μέχρι στιγμής το πρώτο κατάστημα WATT+VOLT στην Ελλάδα, από πλευράς νέων συνδέσεων!

Εδραιωνόμαστε στην αντίληψη των καταναλωτών ως μια επιχείρηση που προσφέρει άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, χαμηλά κόστη για το ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού και της επιχείρησης, χωρίς ουρές και χωρίς ταλαιπωρία. 

 Πόσοι συνδρομητές έχουν προτιμήσει ως τώρα το δίκτυο της WATT+VOLT?

 Η εταιρεία, που είναι αμιγώς Ελληνική και δεν ανήκει σε κανέναν πολυεθνικό όμιλο, πλησιάζει τους 100,000 συνδρομητές Πανελλαδικά. Παρότι ξεκίνησε την λειτουργία της το 2011, οι νέοι πελάτες εκτοξεύθηκαν από τη στιγμή που ξεκίνησε η δημιουργία καταστημάτων το 2017.

Στο νομό Ιωαννίνων, τον τελευταίο χρόνο οι συνδρομητές τριπλασιάστηκαν. Συγκεκριμένα για το κατάστημα μέχρι το τελος του χρόνου, οι νέοι συνδρομητές που μας επέλεξαν θα ξεπεράσουν τους 1500!

 Ποια είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της WATT+VOLT έναντι στους άλλους παρόχους?

 Κατ'αρχάς η ύπαρξη καταστημάτων, η οποία δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης και κλίμα συνεργασίας με τους ανθρώπους. Ο πελάτης έχει ένα πρόσωπο που ξέρει ότι είναι εξειδικευμένο στον τομέα του ηλεκτρικού ρεύματος, μπορεί να απευθυνθεί σε αυτό όποτε χρειαστεί κάτι σχετικό με το λογαριασμό του, ή την παροχή του γενικότερα.

Ο καταναλωτής δεν έχει να κάνει με κάποιο απόμακρο, ανώνυμο τηλεφωνικό κέντρο, ούτε με πλανόδιους πωλητές ή επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες ηλεκτρικού ρεύματος ως πάρεργο.

Επίσης, ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι δεν δεσμεύουμε τους πελάτες μας με συμβόλαια, ετήσια ή διετή και δεν χρεώνουμε ρήτρα αποχώρησης αν κάποιος θέλει να διακόψει.

Στο θέμα των τιμών, για να είμαστε ειλικρινείς, οι τιμές που προσφέρουν οι ιδιωτικές εταιρείες είναι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, περίπου ίδιες.Αυτό που διαφέρει είναι το επίπεδο παροχής υπηρεσιών, η εξυπηρέτηση, η εξειδικευμένη συμβουλή σε ειδικά θέματα (π.χ. αλλαγή ονόματος, αλλαγή χρήσης κλπ).

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα που έχουμε είναι σε ό,τι αφορά νέες συνδέσεις ρεύματος, είτε για άνοιγμα νέας επιχείρησης, είτε για μετακόμιση σε νέο σπίτι.

Είναι σημαντικό οι καταναλωτές να γνωρίζουν ότι μπορούν να έρθουν στο κατάστημά μας και να εξυπηρετηθούν απ'ευθείας. Θα γλυτώσουν χρόνο και χρήματα.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι οι προκαταβολές έχουν φτάσει τα €130 για νέες συνδέσεις σε σπίτια και €300 ή €500 για νέες συνδέσεις σε επιχειρήσεις. Στο κατάστημά μας, δεν ζητάμε προκαταβολή για την εγγύηση, η οποία είναι από μηδενική έως το πολύ €90 και πληρώνεται με δόσεις στους πρώτους λογαριασμούς

 Ποιοι είναι οι στόχοι του καταστήματος και της εταιρείας για τη νέα χρονιά? 

Βασικός στόχος μας είναι συνεχίσουμε την καλή, ανοδική πορεία που έχουμε και να μας μάθουν όλοι όσοι δεν μας έχουν γνωρίσει ακόμα. Όσο περισσότεροι μας γνωρίζουν, τόσο περισσότεροι μας προτιμούν.

Ένας ακόμα στόχος που έχουμε θέσει είναι να εμπλουτίσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, εντάσσοντας σε αυτές και μελέτες φωτισμού, ενεργειακά πιστοποιητικά, εγκατάσταση και σύνδεση φωτοβολταϊκών μεταξύ άλλων, τα οποία έχουμε ήδη αρχίσει να υλοποιούμε σταδιακά.

Ένας από τους στόχους που προσπαθούμε να επιτύχουμε, είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να μειώσουν τις καταναλώσεις τους χρησιμοποιώντας έξυπνους τρόπους διαχείρισης της ηλεκτρικής ενέργειας στο σπίτι και την επιχείρηση. 
Έτσι καταφέρνουμε να τους κρατάμε χαρούμενους, καθώς εξοικονομούν επιπλέον χρήματα και παράλληλα βοηθούμε και το περιβάλλον μειώνοντας το ενεργειακό μας αποτύπωμα!

 

WATT + VOLT  Λεωφ.Δωδώνης 18 , 2651047777