Προηγούμενο Αρθρο
Επώμενο Άρθρο

2 ΧΡΥΣΕΣ & ΜΙΑ ΧΑΛΚΙΝΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΓΟΡΙ ΣΤΑ RETAIL BUSINESS AWARDS!

Gallery
2 ΧΡΥΣΕΣ & ΜΙΑ ΧΑΛΚΙΝΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΓΟΡΙ  ΣΤΑ RETAIL BUSINESS AWARDS!

Τρεις σημαντικές Διακρίσεις απέσπασε το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ και η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ για την καμπάνια «ΖΑΓΟΡΙ, Το δικό μου αύριο» και για την εταιρική στρατηγική κοινωνικής προσφοράς που αφορά στην υποστήριξη του σημαντικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ.   

 

Ένα Χρυσό και  ένα Χάλκινο βραβείο απέσπασε η διαφημιστική καμπάνια«ΖΑΓΟΡΙ, Τοδικό μου αύριο»,της JWT Athens για το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, στις κατηγορίες “SUPPLIER’S BRAND SOCIAL MEDIA CAMPAIGN”  και “SUPPLIER’S BRAND CAMPAIGN” αντίστοιχα.

Η καμπάνια είναι ένας Ύμνος αφιερωμένος στους νέους ανθρώπους, στο μέλλον, το Αύριο, της χώρας. Παρουσιάζει αληθινές ιστορίες νέων ανθρώπων που έχουν όραμα, μας εμπνέουν, δημιουργούν ελπίδα και αισιοδοξία για το αύριο και δείχνουν το δρόμο. Το μήνυμα της καμπάνιας «Το αύριο μοιάζει με το νερό. Δεν έχει σχήμα, εσύ του το δίνεις» αγγίζει,κινητοποιεί και εμπνέει αυτούς τους νέους.

 

Ένα ακόμα Χρυσό βραβείο απέσπασε η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕστην κατηγορία“SUPPLIER’S CSR CAMPAIGN”, για την εταιρική της υπευθυνότητα μέσω της υλοποίησης του Προγράμματος «Υιοθεσίας» και στήριξης των άπορων παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ

 

Με τις τρεις αυτές ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις, ο καταξιωμένος θεσμός RetailBusinessAwards, αναγνώρισε και επιβράβευσε τόσο την προσπάθεια όσο και τη δυναμική της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ και του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ στην αγορά του λιανεμπορίου.

Τα  RETAIL BUSINESS AWARDSεδώ και 17 χρόνια επιβραβεύουν τις σημαντικότερες επιχειρήσεις, τις δράσεις, τις πρωτοβουλίες και τις καινοτομίες του εγχώριου λιανεμπορίου και της βιομηχανίας, προβάλλοντας την αριστεία στον κλάδο. 

 "Στην κεντρική  είναι η απονομή του χρυσού στην κατηγορία Supplier’s Brand Social Media Campaign από το Δημήτρη Τσουκαλά δημοσιογράφο – Editor in Chief Direction Βusiness Network στη Χριστίνα Δούμα διευθύντρια MarketingΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ και το Λάζαρο Ευμορφία Chief Creative Officer JWT Athens

Στη φωτο 2 είναι η απονομή του χρυσού στην κατηγορία Supplier’s CSR Campaign από τη Δήμητρα Δασκαλάκη, Δ/ντρια Εταιρικής Επικοινωνίας METRO/MY MARKET στον Περικλή Κατριβάνο διευθυντή Πωλήσεων ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ και το Λάζαρο Ευμορφία Chief Creative Officer JWT Athens.."