Προηγούμενο Αρθρο
Επώμενο Άρθρο

ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ , ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!

H καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται. Μια φράση που αφορά όχι μόνο τη ψυχολογική διάθεση αλλά και τα κιλά, αφού το πώς θα ξεκινήσετε την ημέρα σας έχει αντίκτυπο στο βάρος σας. Οι παρακάτω συνήθειες θα σας βοηθήσουν να χάσετε πιο εύκολα τα περιττά κιλά.

Αφήστε να μπει ήλιος στο υπνοδωμάτιο. Μελέτες έχουν δείξει ότι όσοι κάθονται στο φως το πρωί, έχουν χαμηλότερο βάρος από εκείνους που αποφεύγουν τον πρωινό ήλιο. Και ο λόγος είναι ότι το φως βοηθάει στη ρύθμιση του εσωτερικού ρολογιού, που πάιζει σημασία για την απώλεια βάρους. 20 με 30 λεπτά στο ήλιο είναι αρκετά για να πάρετε όλα τα οφέλη.

Φάτε ένα καλό πρωινό. Το υγιεινό πρωινό είναι σημαντικό για την απώλεια ή για τη διατήρηση του σωματικού βάρους. Εάν συνδυάζετε όλες τις ομάδες τροφίμων, θα νιώθετε λιγότερο πεινασμένοι κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ θα έχετε περισσότερη ενέργεια.

Ασκηθείτε. Μελέτες έχουν δείξει ότι η καλύτερη ώρα για να ασκήστε είναι το πρωί. Όταν ασκήστε τις πρωινές ώρες, δίνετε μια ώθηση στο μεταβολισμό που διαρκεί όλη την ημέρα.

Τέλος βασική προϋπόθεση για να χάσετε κιλά είναι η θετική ψυχολογία. Όταν προσεγγίζετε τη ζωή με αισιοδοξία και σταθεροποιείτε τα συναισθήματά σας, έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να μην καταναλώσετε φαγητό με σκοπό να αποβάλετε το άγχος. Ξυπνήστε το πρωί και κάντε για λίγη ώρα διαλογισμό ή σκεφτείτε κάτι θετικό, ώστε να ξεκινήσει όμορφα η ημέρα σας.