Προηγούμενο Αρθρο
Επώμενο Άρθρο

ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ CASTILLO, LIVE JAZZ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROCK!

Gallery
ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ CASTILLO, LIVE JAZZ ΚΑΙ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROCK!

Αυτό το χειμώνα το Castillo bar  τα λέει αλλιώς..Με απίστευτα live  με διαφορετική και ποιοτική μουσική.Καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο έρχονται κάθε βδομάδα και μας χαρίζουν βραδιές που σίγουρα έλειπαν από την πόλη!  Αυτή τη βδομάδα απολαύστε 

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου  FLYING JAZZ TRIO
"Ο Στέφανος Ανδρεάδης και ο Γιώργος Κοντραφούρης, είναι φίλοι και συνεργάτες εδώ και πολλά χρόνια στο τμήμα Μουσικών σπουδών τζαζ του Ιονίου Παν/μίου. Από το 2017 με τον ντράμερ Βασίλη Ποδαρά (απόφοιτο του τμήματος Τζαζ του Ιονίου και νυν διδάσκοντα τζαζ ντραμς) έχουν δημιουργήσει ένα τρίο που απογειώνεται σε κάθε του εμφάνιση συμπαρασύροντας μαζί του και το κοινό. To τρίο μόλις ολοκλήρωσε την νέα του δουλειά, με κομμάτια του Στέφανου Ανδρεάδη με τον γενικό τίτλο Flying Jazz Trio-‘‘Nostalgia’’, η κυκλοφορία του οποίου αναμένεται τον Δεκέμβριο του 2019 από την δισκογραφική εταιρεία L39 σε δίσκους ακτίνας και βινυλίου."

Σάββατο 30 Νοεμβρίου "Τα μωρά στη φωτιά- Στέλιος Σαλβαδόρ Live!

Τα Μωρά στη Φωτιά είναι από τα πλέον αγαπητά και ιστορικά εγχώρια ροκ συγκρότημα που έχουν γράψει χιλιόμετρα πάνω στα συναυλιακά σανίδια. Έχουν βάλει φωτιά στο κοινό τους που ξέρει ότι η μπάντα του Στέλιου Σαλβαδόρ είναι εγγύηση παθιασμένης εμφάνισης και η επιτομή της σκεπτόμενης ροκ συμπεριφοράς.
Τα Μωρά στη Φωτιά θα είναι στα Γιάννενα στο Castillo το Σάββατο 30/1

Το Castillo θα συνεχίζει να μας εκπλήσσει και στη συνέχεια!Μείνετε συντονισμένοι έρχονται special lives και τις ημέρες των γιορτών με μουσικές Jazz, Rock ελληνικό και ξένο, Blues, Reggae, heave metal, έντεχνο ελληνικό αλλά και δυνατές βραδιές με παραστάσεις Standup comedy και Bar theater!

Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισητήρια σας λόγου περιορισμένου αριθμού θέσεων και από τη σελίδα στου castillo στο facebook https://www.facebook.com/castillo.ioannina/ και στο τηλ.2615071777