Προηγούμενο Αρθρο
Επώμενο Άρθρο

CHRISTMAS SHOPPING @ GRUPPO MOSSIALOS!

Gallery
CHRISTMAS SHOPPING @ GRUPPO MOSSIALOS!
CHRISTMAS SHOPPING @ GRUPPO MOSSIALOS!
CHRISTMAS SHOPPING @ GRUPPO MOSSIALOS!

Το Christmas Shopping στα καταστήματα Gruppo Mossialos αποτελεί θεσμό εδώ και πολλά χρόνια! Ακολουθώντας μια φιλοσοφία με βάση τη συνεργασία με τους πιο επίκαιρους και επώνυμους σχεδιαστές και οίκους μόδας, έχουν δημιουργήσει τη δική τους ταυτότητα αποτελώντας σημείο αναφοράς στην πόλη των Ιωαννίνων.

Τα μεγαλύτερα Brand βρίσκονται  στα 7 καταστήματα της εταιρείας μαζί με το  ξεχωριστό monobrand κατάστημα της Gant . Οι πιο διαχρονικές συνεργασίες με τις HUGO BOSS, ARMANI, Moncler, Michael Kors και πολλές ακόμη φιλοξενούνται αποκλειστικά στα καταστήματα της Gruppo Mossialos.ενώ τα νέα brands  Lacoste ,Barbour , Karl Lagerfeld ολοκληρώνουν ακόμη περισσότερο την τεράστια συλλογή στο επώνυμο ρούχο. 

H απόλαυση του shopping όμως δεν σταματάει εδώ .Το ξεχωριστό κατάστημα Special Prices που βρίσκεται στην στοά Ορφέα ,αποτελεί την ιδανική επιλογή για smart shopping  με τα αγαπημένα μας επώνυμα προΐοντα με έκπτωση εως 80% όλο το χρόνο.

Το  απόλυτα ενημερωμένο  e-shop με χιλιάδες προΐόντα από όλους τους επώνυμους σχεδιαστές της GRUPPO MOSSIALOS ολοκληρώνει την έννοια του shopping και  μας φέρνει με ένα κλικ κοντά σε ότι ακριβώς έχουμε ονειρευτεί αυτές τις γιορτές και όχι μόνο! Κάντε τις αγορές σας on line με την πιστωτική σας κάρτα με 12 άτοκες δόσεις και με δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 60 ευρώ.

Τα καταστήματα GRUPPO MOSSIALOS θα έιναι ανοιχτά αύριο Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και Κυριακή 29 Δεκεμβρίου.

GANT STORE, 28ης Οκτωβρίου 2,

GRUPPO MOSSIALOS PER UOMO- GRUPPO MOSSIALOS JEANS, 28ης Οκτωβρίου 17,

GRUPPO MOSSIALOS PER DONNA-GRUPPO MOSSIALOS ACCESSORI 28ης Οκτωβρίου 21,

GRUPPO MOSSIALOS SPECIAL PRICES Στοά Ορφέα 

 GRUPPO MOSSIALOS PER UOMO Κοσμά Αιτωλού 10 , Άρτα

https://www.gruppo-mossialos.com/