Προηγούμενο Αρθρο
Επώμενο Άρθρο

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ DERMA –ΔΡ. ΕΦΗ ΜΑΡΚΟΥ!

Gallery
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ DERMA –ΔΡ. ΕΦΗ ΜΑΡΚΟΥ!
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ DERMA –ΔΡ. ΕΦΗ ΜΑΡΚΟΥ!
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ DERMA –ΔΡ. ΕΦΗ ΜΑΡΚΟΥ!
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ DERMA –ΔΡ. ΕΦΗ ΜΑΡΚΟΥ!
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ DERMA –ΔΡ. ΕΦΗ ΜΑΡΚΟΥ!
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ DERMA –ΔΡ. ΕΦΗ ΜΑΡΚΟΥ!
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ DERMA –ΔΡ. ΕΦΗ ΜΑΡΚΟΥ!
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ DERMA –ΔΡ. ΕΦΗ ΜΑΡΚΟΥ!

Η Δερματολόγος-Αφροδισιόλογος  Δρ Έφη Π. Μάρκου είναι Aπόφοιτος της Ιατρικής Σχολή Ιωαννίνων κατόπιν Πανελλαδικών Εξετάσεων. Υπηρέτησε ως Αγροτικός Ιατρός στο Κ.Υ. Καλπακίου Ν.Ιωαννίνων και στη συνέχεια ειδικεύθηκε πλήρως σε Κρατικά Νοσοκομεία της Σουηδίας, αποκτώντας την Ειδικότητας της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας.

         Τ.Επιμελήτρια Karolinska Institute & Central Hospital of Karlstad, Sweden

 • T.Επιστημονική Διευθύντρια Norsk Legesenter-Oslo, Norway
 • Εξειδικευμένη  στη Περιβαλλοντική Δερματολογία & Αλλεργioλογία (Karolinska Institute-Enviromental Medicine, Sweden).
 • Εξειδικευμένη Δερματοχειρουργός: Plastic Surgery Clinic - University Hospital of Örebro, Sweden.
 • Μέλος  επιστημονικών εταιρειών: EADV, SSDV, NFDV, NLF,  ESCD, ΕΔΑΕ, ΕΛΕΜΜΕΛ.
 • Eπιστημονική συνεργάτης Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, Αθήνα.

 

Από το 2007 έχει αντιμετωπίσει δεκάδες χιλιάδες δερματολογικά περιστατικά με έμφαση στην κλινική δερματολογία ενηλίκων και παίδων, τη δερματοχειρουργική, τις δερματικές αλλεργίες και τις αυτοάνοσες δερματοπάθειες, την αισθητική δερματολογία και τα Lasers. Έχει ασχοληθεί με μεταφράσεις ιατρικών βιβλίων και συμμετέχει ενεργά κάθε χρόνο σε διεθνή δερματολογικά συνέδρια. To 2015 ίδρυσε το DERMA-PhotobiologyLab στα Ιωάννινα, ένα σύγχρονο δερματολογικό κέντρο με εξοπλισμό αιχμής και σκανδιναβική οργάνωση, παρέχοντας εξατομικευμένες και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και αισθητικής ιατρικής.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΔΩΡΟ!!

1.Υαλουρονικό οξύ& γέμισμα ρυτίδων: η ποιότητα και η κλινική εμπειρία εγγυώνται το τέλειο αποτέλεσμα.

Το υαλουρονικό οξύ είναι η δημοφιλέστερη μέθοδος θεραπείας των στατικών ρυτίδων. Πρόκειται για ένα φυσικό συστατικό του σώματός μας, κάτι που το συνιστά απόλυτα αξιόπιστο και ασφαλές. Είναι μια υδρόφιλη πρωτεΐνη, θεμελιακή ουσία του δέρματος και χρησιμοποιείται πάντα σε ενέσιμη θεραπεία. Έτσι, είναι η ιδανική θεραπεία για τις περιπτώσεις όπου οι ρυτίδες είναι τόσο βαθιές που αλλάζουν ολοκληρωτικά την εικόνα του προσώπου, αλλοιώνοντας τα χαρακτηριστικά του.

Ποια σημεία «γεμίζουμε» και διορθώνουμε με το υαλουρονικό οξύ;

 • Τη ρινοχειλική αύλακα – τη ρυτίδα δηλαδή που ξεκινάει από τη βάση της μύτης μέχρι το εξωτερικό μέρος του στόματος
 • Τις βαθιές ρυτίδες στο μεσόφρυο
 • Τα χείλη, προκειμένου να αυξηθεί ο όγκος τους και να διαμορφωθεί το περίγραμμά τους
 • Τα ζυγωματικά και τις παρειές
 • Το περίγραμμα του προσώπου και το πηγούνι
 • Τις κάθετες γραμμές των χειλιών (γραμμές καπνιστή)
 • Τις γραμμές μεταξύ της εξωτερικής γωνίας του στόματος και του πηγουνιού (γραμμές της θλίψης ή της μαριονέτας)
 • Τις εμβυθίσεις στην περιοχή των κάτω βλεφάρων που συχνά συνοδεύονται από μαύρους κύκλους
 • Της δυσμορφίες της ράχης και το περίγραμμα της μύτης (Μη επεμβατική ρινοπλαστική)

Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται και στο υγρό Facelift.Το αποτέλεσμα διαρκεί από 6 μήνες έως 1 χρόνο, και συνεχίζει να βελτιώνεται με τις τακτικές επαναλήψεις, όταν και εάν αυτές χρειαστούν.

2. DERMAFRAC η ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ του Hollywood με ιατρική πιστοποίηση F.D.A.

 • Το DERMAFRAC™ εφαρμόζεται για θεραπείες αντιγήρανσης (ρυτίδες και σύσφιγξη), ενυδάτωσης, λεύκανσης και ακμής. Η θεραπεία ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες και κυρίως για ευαίσθητους και σκουρόχρωμους τύπους δέρματος.
 • Το σύστημα DERMAFRAC™ είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για πολλούς τύπους δέρματος και βελτιώνει καταστάσεις όπως:
 • Ουλές
 • H αλλαγή των εποχών και της θερμοκρασίας συνεπάγεται εποχικές αλλαγές και στο δέρμα μας. Με το κρύο και τις χαμηλές θεοκρασίες το δέρμα χρειάζεται ενυδάτωση

 

3.Lifting Νημάτων

Το μη χειρουργικό lifting  με νήματα είναι η τελευταία εξέλιξη στο χώρο της δερματοχειρουργικής. Μας δίνει τη δυνατότητα με τελείως βιοαπορροφήσιμα νήματα τα οποία αποτελούνται από πολυπροπυλένιο και  τα οποία απορροφούνται πλήρως σε 6 μήνες να κάνουμε ανόρθωση και σύσφιξη στο πρόσωπο.Τα PDO Lifting Threads είναι 100% βιο-απορροφήσιμα νήματα από πολυπροπυλένιο εφοδιασμένα με ειδικά άγκιστρα και σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου και του σώματος με απολύτως ασφαλή τρόπο.

Το μεγάλο συν της θεραπείας είναι ότι μπορούμε πλέον να έχουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε περιοχές όπου άλλες θεραπείες όπως το Botox και το υαλουρονικό δεν είχαν ιδιαίτερο αποτέλεσμα, κυρίως στην περιοχή του λαιμού και στο περίγραμμα της γνάθου. Η θεραπεία είναι εύκολη, γίνεται με τοπική αναισθησία, ανώδυνο τρόπο, διαρκεί περίπου 45 λεπτά , επιστρέφει ο ασθενής αμέσως στις δραστηριότητες του χωρίς καμία ενόχληση ή ταλαιπωρία. Φυσικά, τα νήματα μπορούν να μπουν και σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή του προσώπου.

Η βιοδιάσπαση των νημμάτων γίνεται εντός 6 μηνών οπότε και απορροφώνται πλήρως.  Όμως σε αυτό το χρονικό διάστημα ο οργανισμός έχει δημιουργήσει ένα πλέγμα από κολλαγόνες και ελαστικές ίνες γύρω από τα νήματα που τοποθετήσαμε (foreign body reaction) και για το λόγο αυτό τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν δώδεκα έως και δεκαέξι μήνες. Η πλήρης απορρόφηση των νημάτων διασφαλίζει ότι δεν θα δημιουργηθούν κοκκιώματα και άλλες αντιδράσεις στον ιστό του δέρματος, όπως έχουν παρατηρηθεί με παλαιότερες τεχνολογίας  μη απορροφήσιμων νημάτων.

4.E-MATRIX by Syneron Candela: 3πλης δράσης ημι-επεμβατικό lifting!

ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΠΑΝΑΔΩΝ, ΔΥΣΧΡΩΜΙΩΝ, ΡΥΤΙΔΩΝ & ΡΑΓΑΔΩΝ με τη μέθοδο E-matrix™ της SYNERON-CANDELA™ -τεχνολογία FRACTIONAL RF.

Με triple action αποτέλεσμα για Ημι-Επεμβατικό lifting και αποκατάσταση των βλαβών που προκαλεί η φωτογήρανση όπως πανάδες, λεκέδες και δυσχρωμίες. Η μέθοδος είναι παγκοσμίως καινοτόμα, με έγκριση FDA και CE για ιατρική δερματολογική χρήση.
Στις φωτογραφίες πριν και αμέσως μετά τη θεραπεία ουλών ακμής. Ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες θεραπείες στα Ιωάννινα, με την ίδια ποιότητα και ασφάλεια που εφαρμόζει η Δρ Έφη Π.Μάρκου στο ιατρείο του Όσλο στην Νορβηγία από το 2011.

5.Καλλυντικά UNIVERSKIN

Με 19 διαφορετικά πολύ προσεκτικά επιλεγμένα ενεργά συστατικά, που αναμιγνύονται υπό την επίβλεψη της Δρ Έφης Π.Μάρκου, δίνοντας συνολικά 1159 συνδυαστικές λύσεις, ο κάθε ασθενής λαμβάνει τα δερμοκαλλυντικά που εξυπηρετούν αποκλειστικά τις δικές του ανάγκες.

Ποιες δερματικές βλάβες αντιμετωπίζουν τα Universkin:
• Βλάβες από τον ήλιο
• Ρυτίδες
• Rosacea- Ροδόχρου Νόσο
• Ξηρό δέρμα
• Κακή υφή
• Λιπαρό δέρμα
• Δυσχρωμίες
• Ακμή

Η μεγάλη καινοτομία της εταιρείας Universkin, για την οποία και φημίζεται παγκοσμίως, έγκειται στο ότι ήταν η πρώτη που εισήγαγε τα βιομιμητικά πεπτίδια σε προϊόντα τοπικής εφαρμογής (δερμοκαλλυντικά).