Προηγούμενο Αρθρο
Επώμενο Άρθρο

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΑΠΟ TO SUGAR EVENTS ATELIER!

Gallery
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΑΠΟ TO SUGAR EVENTS ATELIER!
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΑΠΟ TO SUGAR EVENTS ATELIER!

Ο Σπύρος και  η  Χρύσα δημιούργησαν με αγάπη και γούστο το “SUGAR EVENTS ATELIER” και μεταμορφώνουν κάθε event σε ένα ξεχωριστό και μαγευτικό project!Είναι οι άνθρωποι που θα συζητήσουν μαζί σας και θα υλοποιήσουν κάθε λεπτομέρεια του γάμου ή της βάπτισης! Πάντα με ενθουσιασμό και πρωτότυπες ιδέες θα σας απαλλάξουν από το άγχος και θα φροντίσουν να χαρείτε αυτό που πραγματικά σας αξίζει;Την ωραιότερη μέρα της Ζωής σας! Οργάνωση γάμου και βάπτισης από το Α ως το Ω.

 

Πείτε μας πως αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την διοργάνωση γάμων και εκδηλώσεων?   Είμαστε και οι δύο κάποια χρόνια στο χώρο της διακόσμησης και στον σχεδιασμό επίπλου.Η Χρύσα τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε και με τη διακόσμηση γάμου-βάφτισης.Βλέποντας οτι οι ανάγκες των ζευγαριών δεν σταματάνε μόνο στο στολισμό, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε και επαγγελματικά με τη διοργάνωση events

 Ποιος είναι ο ρόλος του wedding planner?    O wedding planner προτείνει ιδέες και θα κάνει επιλογές που ταιριάζουν σε κάθε ζευγάρι.Θα φροντίσει για τον σωστό προγραμματισμό και την αρτιότητα των υπηρεσιών που θα παρέχουν οι υπόλοιποι επαγγελματίες.Πετυχαίνει εκπτώσεις και διαχειρίζεται το budget του γάμου, έτσι ώστε τα χρήματα που διατίθενται να αξιοποιούνται με τον πιο κατάλληλο τρόπο.Θα έχετε προσωπικό χρόνο και θα απολαύσετε το γάμο σας.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει το Sugar events atelier?   Είναι ανεξάντλητες και μπορείτε να επιλέξετε.Μερικές από αυτές ο σχεδιασμός και το στιλ του γάμου. Εύρεση τόπου εκκλησίας και δεξίωσης, διαχείριση budget, σχεδιασμός προσκλητηρίου & μπομπονιέρας, διακόσμηση, ανθοστολισμός, επιμέλεια μακιγιάζ & hair styling, φωτογράφος και βιντεογράφος, catering, και δε σταματάμε σ'αυτά.Εάν θέλετε να ζήσετε 100% το γάμο σας χωρίς να έχετε έγνοια, αφήστε μας να αναλάβουμε να ρυθμίσουμε τα πάντα.

  Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθεί ο wedding planner σε συνεννόηση με το ζευγάρι?     Είναι σημαντικό τα ζευγάρια να έχουν χρόνο μπροστά τους.Αρχικά πρέπει να βρούμε τι θα χαρακτηρίζει το γάμο τους.Το στιλ και το ύφος.Προσπαθούμε να καταλάβουμε τον χαρακτήρα τους και τα θέλω τους.Πρέπει να γνωρίζουμε το budget του ζευγαριού, για να κινηθούμε μέσα σ΄αυτό και σε τι θα δώσουμε προτεραιότητα χωρίς να φύγουμε από το πλάνο μας

 Τι είναι αυτό που σας εμπνέει κάθε φορά? Σε κάθε εκδήλωση?   Σκοπός μας είναι να μην διοργανώνουμε ένα απλό event αλλά ένα θεματικό event.Δεν νομίζουμε οτι μπορούμε να δώσουμε απάντηση...Είναι κάτι που έρχεται από μόνο του, μιλώντας με το ζευγάρι, περπατώντας στο βουνό ή χαζεύοντας μια βιτρίνα.Και αυτό είναι που κάνει κάθε event διαφορετικό.

 Ποια είναι τα στυλ που μας προτείνετε φέτος?   Αφήστε πίσω τις υπερβολές και τα στημένα στιλ.Οι ρομαντικές και διακριτικές γραμμές από τα ρούχα ως το τραπέζι επιστρέφουν.Η ζεστή ατμόσφαιρα έιναι must.Τα διακριτικά μπουκέτα φεύγουν και στη θέση τους έρχονται εντυπωσιακές ανθοδέσμες με ποικιλία σε χρώματα ή λουλούδια.Πάνω απ΄όλα όμως πρέπει να συμβαδίζει το προσωπικό γούστο με τις επιταγές της μόδας.

 SUGAR EVENTS ATELIER : Γαριβάλδη 13 ,Ιωάννινα, 6974105819

www.sugareventsatelier.gr

info@sugareventsatelier.gr

facebook :https://www.facebook.com/sugarbychrisa/

https://www.instagram.com/sugareventsatelier/?hl=el