Προηγούμενο Αρθρο
Επώμενο Άρθρο

ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΣΤΟ STAGE!ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΟΣ -ΠΕΜΠΤΗ GUS G LIVE!

Gallery
ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΣΤΟ STAGE!ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΟΣ -ΠΕΜΠΤΗ GUS G LIVE!
ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΣΤΟ STAGE!ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΟΣ -ΠΕΜΠΤΗ GUS G LIVE!

Αλλες 3 εκδηλώσεις μας περιμένουν και το Ιανουάριο στο δυναμικό stage του STAGE IOANNINA!Τετάρτη Βράδυ διασκεδάζουμε με το Ηλία Βρεττό !Με κεκτημένη ταχύτητα των sold out εμφανίσεών του στο Tokyo Theater Athens , αλλά και τα ολοκαίνουρια single 'Ωρα μοναξιας' και 'Η αγάπη μπορει' μεσα απο το νέο του album 'Σωστο μου λαθος' ερχεται στη πόλη μας που τόσο τον έχει αγαπήσει τα τελευταία χρόνια και υπόσχεται μια βράδυα διασκέδασης που θα θυμόμαστε καιρό!. ,

Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου  έρχεται μια σόλο performance ο Έλληνας κιθαρίστας  GUS G από την Θεσσαλονίκη που η ιστορία του είναι βγαλμένη σαν μέσα από ένα παραμύθι!1Ο μουσικός που έζησε το απόλυτο όνειρο κάθε κιθαρίστα!!! Να παίξει στην μπάντα του OZZY OSBOURNE από το 2009 μέχρι πρόσφατα!!! Πέρα από τον δίσκο “Scream” που ηχογράφησε για τον Madman και τις παγκόσμιες περιοδείες μαζί του, έπαιξε και το 2012 στην θρυλική περιοδεία Ozzy And Friends, μαζί με τους SLASH και ZAKK WYLDE.Σε συνεργασία με το Ιoannina shcool of Music!

To Σάββατο 26 Ιανουραρίου ο Σπύρος Γραμμένος ο χοντρούλης, αυτός με τις τιράντες και ο Πάνος Φραγκιαδάκης ή Φράγκιας ή το δεύτερο συνθετικό από τους Χατζηφραγκέτα, βάζουν τα δυνατά τους, μαζεύουν τα κομμάτια τους και τραγουδάνε ο ένας στο πλευρό του άλλου.
Καινούρια τραγούδια έχουν, παλιά τραγούδια έχουν, προβλήματα έχουν και όλα αυτά μαζί τα αδειάζουν στην σκηνή Stage Ioannina το Σάββατο 26 Ιανουαρίου.

Οι αξέχαστες  βραδιές συνεχίζονται στο Stage με μοναδική επιτυχία, ενώ έρχονατι Ματούλα Ζαμάνη και πολλοί ακόμη! Πληροφορίες/Κρατήσεις : 2651035370