Προηγούμενο Αρθρο
Επώμενο Άρθρο

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ

Gallery
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ

Αισθάνομαι τεράστια υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια τους γιατρούς καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του Γενικου Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» στο οποίο νοσηλεύτηκε ο πατέρας μου 12 μέρες.
Στις απίστευτα δύσκολες στιγμές που βιώνουμε αυτόν το καιρό με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε για την πανδημία του Κορωναίου υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι επιτελούν σιωπηρά το έργο τους και διατηρούν το επαγγελματικό τους ήθος.
Να ξέρετε ότι το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι το λιγότερο που μπορώ να πω και αυτό είναι από την ψυχή μου για τον διευθυντή  της παθολογικής κλινικής του  «Γ. Χατζηκώστα» Νοσοκομείου Ιωαννινων κ. Λιάπη Ηλία .
Ήταν εκεί όλη μέρα, ακούραστος και η δουλειά του είναι πολύ πιο σκληρή απ’ ότι μια απλή ιατρική διαδικασία, και με ευγένεια και τέτοιο επαγγελματισμό φρόντιζε τον μπαμπά μου χωρίς να βλέπει ηλικία του ασθενή, και πάνω από όλα να είναι Άνθρωπος .
Το ίδιο έχω να πω επίσης και για γιατρούς της μοναδας τον κύριο Τζιμα Θωμά , κύριο Ραπτη , κυρια Τσουμάνη και συγνώμη αν μου διαφεύγει κάποιος και δεν θυμάμαι τα όνομα τους ομως δε θα ξεχάσω ποτέ το έργο τους καθως και για την αμέριστη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον που επέδειξαν αυτές τις μέρες εστιασμένο στον άνθρωπο, για την επιστημονική τους επάρκεια, δίχως ίχνος έπαρσης και ιδιοτέλειας.
Για την ανθρώπινη προσπάθεια τους και τη φροντίδα που έδειξαν στον πατέρα μου χωρίς να πάψουν στιγμή να μας ενημερώνουν τόσο για την κατάστασή του όσο και για τα επόμενα βήματα του. Να επισημάνω επίσης το ενδιαφέρον τους για όλους τους ασθενείς, πάντα με υπομονή, σεβασμό, απλότητα και ευγένεια ανεξαρτήτως ηλικίας .
Επίσης ευχαριστώ θερμά τις Νοσηλεύτριες της κλινικής τα κορίτσια, Αναστασία, Κικη, Ευη, Χριστίνα, την φυσικοθεραπεύτρια Ιωάννα Βασίλειου για τη φροντίδα, αγάπη, διακριτικότητα, το χαμόγελο, την ευγένεια και το σεβασμό προς τον ασθενή και άνθρωπο όλες αυτές τις ημέρες.
Έχουμε αξιόλογη Παθολογική Κλινική στο «Γ.Χατζηκώστα» Ιωαννίνων.
Δε θα ξεχάσω να αναφέρω πως κάποια στιγμή χρειάστηκα τη βοήθεια του διοικητή του νοσοκομείου κύριου Σπύρου Δερδεμέζη,  και την είχα με άμεση εξυπηρέτηση, με ευγένεια, με σεβασμό και αξιοπρέπεια.
Γιατρέ μου κύριε Λιάπη άπειρη ευγνωμοσύνη νιώθω για όλα.


Πραγματικά, σας ευχαριστώ πολύ όλους
Παπαγεωργίου Βερόνικα


Tag: