Προηγούμενο Αρθρο
Επώμενο Άρθρο

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΓΙΝΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ 2018!!

Gallery
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΓΙΝΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ 2018!!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΓΙΝΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ 2018!!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΓΙΝΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ 2018!!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΓΙΝΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ 2018!!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΓΙΝΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ 2018!!

 Ο Σύλλογος εστίασης Πάργας  Parga’s  Restaurants -Bar Clubs  ετοιμάζει  μια μεγάλη γαστρονομική βραδιά στην Πάργα την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018. Το Συμπόσιο Πάργας  επιστρέφει για τρίτη φορά, δυναμικά και αποκτώντας κινηματογραφικό αέρα. Η όμορφη πεζοδρομημένη παραλία στην πόλη της Πάργας  μετατρέπεται σε ζωντανό διαδραστικό περιβάλλον όπου σκηνές από την τηλεοπτική εκπομπή "BACHELLOR" θα γυριστούν στις σκανδιναβικές  χώρες το φθινόπωρο.

Θα είναι μια  γαστρονομική βραδιά  όπου διάσημοι και διακεκριμένοι σεφ με τη συμμετοχή του Chef Club της Ελλάδας θα παρουσιάσουν μια διατροφική παράσταση σε κεντρική σκηνή στην παραλία της Πάργας καθώς τα τοπικά προϊόντα μετατρέπονται σε παραδοσιακές λιχουδιές υψηλής γαστρονομικής αξίας. Καινοτομία  για το φετινό Παργινό Συμπόσιο  είναι το γεγονός ότι οι σεφ θα μαγειρέψουν μια συνοδεία του πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής εκπομπής "THE BACHELLOR". Και ενώ ο σεφ  θα μαγειρέψει, οι 23 νύφες θα σερβίρουν τα πιάτα. Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν ειδικά κοκτέιλ με πρώτες ύλες εκτός από το αλκοόλ και τα εσπεριδοειδή, την κανέλα και τα γαρύφαλλα, προϊόντα που συνδέονται άρρηκτα με την πόλη μας.

Μετά το τέλος της παρουσίασης, ο μπουφές θα ανοίξει σε όλη την παράκτια ζώνη της πόλης όπου οι φιλοξενούμενοι, οι συμπολίτες μας και όλοι οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τις δημιουργίες των σεφ και να δοκιμάσουν τα κοκτέιλ καθώς και την παραδοσιακή λεμονάδα από τα εσπεριδοειδή της περιοχής μας.H Cava 800 θα σερβίρει εκλεκτό κρασί ελληνικής και Ιταλικής προέλευσης.

Οι δημοφιλής  ορχήστρα Rebellions  θα παίζει  ζωντανή μουσική ενώ ταυτόχρονα θα γίνεται και τηλεοπτική κάλυψη τοπικών καναλιών στην Ήπειρο καθώς και συζητήσεις με πανελλήνιο κανάλι! Ραντεβού στην παραλία της Πάργας την Πέμπτη 31 Μαΐου στις 8,00 το βραδυ!!