Προηγούμενο Αρθρο
Επώμενο Άρθρο

ΕΤΟΙΜΗ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!

Gallery
ΕΤΟΙΜΗ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!

Η πολυπόθητη πρώτη μέρα της καλοκαιρινής σεζόν έφτασε και μιας και το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος απέχει λίγες μόνο ημέρες η απόδραση στα παραθαλάσσια μέρη είναι αναπόφευκτη. Θέλουμε λοιπόν η πρώτη μας εμφάνιση στην παραλία να είναι αψεγάδιαστη. Πως θα το πετύχουμε αυτό όμως; Για αρχή χρειαζόμαστε 4 ημέρες στη διάθεση μας και το πλάνο έχει ως εξής!

4 ημέρες πριν : Αποφεύγουμε λιπαρές τροφές και υδατάνθρακες. Καταναλώνουμε όσο περισσότερα φρούτα και λαχανικά μπορούμε σε συνδυασμό με πολλά λίτρα νερού. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα αφιερώστε λίγη ώρα για γυμναστική στο σπίτι, τρέξιμο ή γρήγορο περπάτημα.3 ημέρες πριν: Ξεκινήστε την περιποίηση σώματος κάνοντας αποτρίχωση. Μην ξεχάσετε να ενυδατώσετε την περιοχή που αποτριχώσατε, ώστε να αποφύγετε τυχόν ερεθισμούς. Εφαρμόστε καθημερινή απολέπιση με scrub για να πετύχετε λείο και απαλό δέρμα.2 ημέρες πριν : Περιποιηθείτε τα άκρα σας. Κλείστε έγκαιρα το ραντεβού σας για manicure και pedicure και περιποιηθείτε την περιοχή της φτέρνας.1 ημέρα πριν: Αν θέλετε ένα ελαφρύ μαύρισμα μπορείτε να εφαρμόσετε λίγο spray tan στο σώμα σας για να του χαρίσετε μια μαυρισμένη όψη.

Big Day: Έτοιμες για παραλία! Μην ξεχάσετε να εφαρμόσετε αντηλιακή κρέμα σε πρόσωπο και σώμα τουλάχιστον μια ώρα πριν την έκθεσή σας στον ήλιο αλλά και να ανανεώνετε την προστασία κάθε 2 ώρες.

 


Tag: