Προηγούμενο Αρθρο
Επώμενο Άρθρο

FBM ANAGENESIS ,ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ !

Gallery
FBM ANAGENESIS ,ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ  !
FBM ANAGENESIS ,ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ  !
FBM ANAGENESIS ,ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ  !

Ανακαλύψαμε τα απίστευτα καλλύντικά FBM anagenessis Personal Clinic! Η FBM Anagenessis Personal Clinic είναι μια ελληνική εταιρεία που με τα προϊόντα και τις θεραπείες της μπορεί να σας δώσει  θεαματικά αποτελέσματα.  Τα καλλύντικά της, χρησιμοποίουν το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερες celebrities.

 Δοκιμάσαμε λοιπόν 4 ειδικά προΐόντα αντιγήρανσης σε δέρμα  κουρασμένο ,θαμπό ,ταλαιπωρημένο και διαπιστώσαμε  άμεση αλλαγή μέσα σε 30 μόλις λεπτά.  Η αντιρυτιδικη σειρά των προΐόντων αυτών στηρίζει τις ιδιότητες τους σε ειδικές πατέντες που δρουν βαθιά στο δέρμα , κάνουν ανάπλαση και δημιουργούν την αισθηση της σφριγηλότητας του δέρματος άμεσα. Μία και μόνο δοκιμή θα σας πείσει. Αν κάποιος χρησιμοποιήσει  τα προϊόντα για 5-9 μήνες (όσο χρειάζεται το δέρμα για να αναγεννηθει), θα δει το δέρμα του να γίνεται νεότερο και πραγματικά σφριγηλό! Ήδη όμως στους 2 μήνες, τα αποτελέσματα θα είναι τόσο θεαματικά που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς τα προΙόντα αυτά ποτέ!

Όλα τα προϊόντα είναι όσο φυσικότερα γίνεται και μάλιστα η σειρά για το πρόσωπο είναι χωρίς συντηρητικά.

Υπάρχουν βέβαια και πολλά ακόμα στοιχεία που κάνουν την FBM Anagenessis Personal Clinic να ξεχωρίζει. Για παράδειγμα, το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιεί χάρτινες συσκευασίες για τα προϊόντα της, καθώς αυτές όχι μόνο αυξάνουν την τελική τιμή, αλλά και επιβαρύνουν το περιβάλλον, τη στιγμή που οι περισσότεροι απλά τις… πετάμε! Τώρα θα τα βρείτε και στην ¨Ηπειρο σε εξειδικευμένα φαρμακεία καθώς και σε χώρους αισθητικής, άθλησης και ευεξίας. H ιδιαίτεροτητά τους είναι τα άμεσα και πραγματικά ορατά αποτελέσματα !

Γνωρίστε  την FBM Anagenessis Personal Clinic σε επιλεγμένα κέντρα αισθητικής σε όλη τη χώρα αλλά και μέσω του www.fbmanagenessis.gr, όπου μπορείτε να αποκτήσετε και όλα της τα προϊόντα!

 Δοκιμάστε: Νέας γενιάς προιόν Μakeup velvet που παρέχει ελαφριά υφή και κάλυψη, χωρίς καμία αίσθηση λιπαρότητας. Η όψη του δέρματος τελειοποιείται. Παρέχει άμεση ενυδάτωση ακόμη και σε ξηρές επιδερμίδες.

Το σέρουμ ενισχυμένης δράσης - το χρυσό ελιξίριο, εμπλουτισμένο με τελευταίας τεχνολογίας βλαστοκύτταρα από το φυτό Argan που προστατεύουν, αναζωογονούν και ενισχύουν την επιδερμίδα,επιταχύνοντας τη φυσική διαδικασία ανανέωσής της και ενεργοποιήσιμα από την επιδερμίδα λιποαμινοξέα και οι θρεπτικοί πολυσακχαρίτες που περιέχει πραγματοποιούν τόνωση της ελαστικότητας στην περιοχή γύρω από τα μάτια, ορατή μείωση ρυτίδων και στοχευόμενη δράση κατά μαύρων κύκλων και σακουλών. -32% στο μήκος και το βάθος των ρυτίδων και λεπτών γραμμών.!!

Μάσκα προσώπου:Είναι μια καινοτόμος εκπληκτική μάσκα.
Διαθέτει δραστικά συστατικά, που σύμφωνα με κλινικές μελέτες, επέφεραν εντυπωσιακή μείωση των ρυτίδων από τα πρώτα 15 λεπτά! Άμεσα και μακροχρόνια αποτελέσματα.
Βιταμίνη Ε προστατευμένη μέσα σε σφαιρίδια εκλύεται φρέσκια στην επιδερμίδα ενισχύοντας την αντιοξειδωτική δράση. Είναι το κλειδί της νεότητας της επιδερμίδας.
Καθυστερεί το γηρασμό των κυττάρων, μειώνει το οξειδωτικό στρες και καθυστερεί τη μείωση του μήκους των τελομερών, έτσι ώστε να εξασφαλίσει ένα πολύ καλό μεταβολισμό κυττάρων.

Μείωση της οξειδωτικής γήρανσης των κυττάρων κατά 4,5 χρόνια μέσα σε 2 μήνες!

 Απαλό παιδικό σαμπουάν και αφρόλουπτρο σώματος μαζί, εμπνευσμένο από μια μαμά Χημικό που ήθελε να προσφέρει ότι πιο απαλό και ήπιο για τη φροντίδα των παιδιών της

www.fbmanagenessis.gr