Προηγούμενο Αρθρο
Επώμενο Άρθρο

"ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΕΦΗ ΜΑΡΚΟΥ


Gallery
"ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΕΦΗ ΜΑΡΚΟΥ

Άνοιξιάτικη φροντίδα προσώπου: Κάνει ο ήλιος τη διαφορά στο δέρμα μας και γιατί φοράμε μαρτίτσι την Άνοιξη;

 

Aναζητήσαμε τη Δρ. Έφη Π. Μάρκου Δερματολόγο-Αφροδιολόγο, για να πάρουμε χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για τις ανάγκες του δέρματός μας την ‘Ανοιξη.  Η κα. Μάρκου διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Σουηδίας και της Νορβηγίας. Διετέλεσε Διευθύντρια στο Volvat Fredrikstad Hospital της Νορβηγίας, επιμελήτρια στα Νοσοκομεία Karlstad Central Hospital & στο διεθνούς φήμης Karolinska Institute Σουηδίας. Aπό το 2007 εξειδικεύεται στην αισθητική ιατρική και στην Κλινική Φωτοβιολογία των LASER εφαρμογών. Έχει ειδικευθεί επιπρόσθετα στη Δερματοχειρουργική-Πλαστική Χειρουργική στο Örebro University Hospital Σουηδίας.

 

Δείτε τη συνέντευξη της γιατρού στην editor Βίκυ Οικονόμου.

 

Το δέρμα μας υποδέχεται την Άνοιξη με αυξημένες ανάγκες φροντίδας. Οι χειμερινοί μήνες με το βαρύ μακιγιάζ γεμίζουν τους πορους, ενώ το κρύο αφυδατώνει την επιδερμίδα. Πρώτο βήμα ο σωστός καθαρισμός προσώπου, όπως γίνεται σε ένα σύγχρονα οργανωμένο δερματολογικό ιατρείο.

 

Η γιατρός μας εξηγεί πώς αντιμετωπίζουμε την ερυθρότητα του προσώπου, τα σπασμένα αγγεία και την έξαρση της ακμής. Η μόνιμη λύση στις ευρυαγγείες είναι τα σύγχρονα LASER.

 

Επικοινωνήστε με τη γιατρό:  Τ. 2651038040 info@dermatologia.com.gr

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.dermatologia.com.gr