Προηγούμενο Αρθρο
Επώμενο Άρθρο

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ "ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ"!

Gallery
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ "ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ"!
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ "ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ"!
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ "ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ"!
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ "ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ"!
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ "ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ"!

Παιδιά, Γονείς, φίλοι και γνωστοί βρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο νέο χώρο της πόλης, που βρίσκεται στην οδό Μ.Κοτοπούλης 66 (Ριζάρειο Πολιτεία)Αμπελόκηπους. Τα παιδιά διασκέδασαν και οι γονείς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους χώρους του ΚΔΑΠ και να συζητήσουν με τους υπεύθυνους και τις δασκάλες του χώρου.

Τι είναι το ΚΔΑΠ "Το Σπιτάκι του Γίγαντα"

Εδώ και σχεδόν 10 χρόνια από την λειτουργία της NTOUGIAS BASKETBALL ACADEMY μας έχετε κατατάξει πρώτους στην επιλογή σας για την διαπαιδαγώγηση στο Μπάσκετ των παιδιών σας γεμίζοντας μας με ικανοποίηση αλλά παράλληλα και με ευθύνη στο να προσπαθούμε συνέχεια να γίνουμε καλύτεροι, προσφέροντας στα παιδιά αγάπη, γνώση, ήθος, αξίες, άμιλλα. 
Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και δημιουργήσαμε ένα χώρο εμπνευσμένο από τα παιδιά και φτιαγμένο με αγάπη για αυτά το «Σπιτάκι του Γίγαντα» στα Ιωάννινα (Ριζάρειο πολιτεία, Μαρ. Κοτοπούλη 66) είναι το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών που ήρθε να αλλάξει τον τρόπο που περνάνε τα παιδιά τον χρόνο τους μακριά από το σχολείο και από το σπίτι! 
Δημιουργικές δραστηριότητες θα γεμίζουν ευχάριστα και παραγωγικά τον χρόνο που περνάνε στο «Σπιτάκι του Γίγαντα» τα παιδιά.

Στόχος είναι τα παιδιά να ψυχαγωγούνται δημιουργικά να μελετούν και να διασκεδάζουν καθημερινά βάζοντας την φαντασία τους να δημιουργήσει.
Τα Σάββατα θα μπορείτε να επιλέξετε το χώρο μας για τα πάρτι γενεθλίων των παιδιών σας όπου αυτά θα έχουν την μοναδική εμπειρία να διασκεδάζουν και να σβήνουν τα κεριά της τούρτας με τον ΓΙΓΑΝΤΑ κάτω από ένα ιδιαίτερο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.
Το σημείο δεν επιλέχτηκε τυχαία, καθώς απέναντι βρίσκετε το αθλητικό κέντρο ΕΑΝΚΙ με το κολυμβητήριο που κατά τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές ημέρες τα παιδιά θα μπορούν να ψυχαγωγούνται επιπλέον με αθλητικές δραστηριότητες.
Εύκολη στάθμευση στην περιοχή. τηλ.699 706 7845

 


Tag: