Προηγούμενο Αρθρο
Επώμενο Άρθρο

ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΠΠΗ MODELING ΣΤΟ PROJECT RUNWAY!

Gallery
ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΠΠΗ  MODELING ΣΤΟ PROJECT RUNWAY!
ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΠΠΗ  MODELING ΣΤΟ PROJECT RUNWAY!
ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΠΠΗ  MODELING ΣΤΟ PROJECT RUNWAY!
ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΠΠΗ  MODELING ΣΤΟ PROJECT RUNWAY!
ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΠΠΗ  MODELING ΣΤΟ PROJECT RUNWAY!

Η Μελίνα Κάππη είναι από τα Γιάννενα και βρέθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει Α.Σ.Ο.Ε.Ε.Παράλληλα με τις σπουδές της, την κέρδισε και ο χώρος του modeling. Αυτή τη σεζόν συμμετέχει στο Project Runway του OpenTV.  Ένα πανέμορφο νέο κορίτσι που κηνυγάει τα όνειρά του,  μας εξηγεί πως είναι ο χώρος του modeling στην Αθήνα και πως η ομορφιά μόνο δεν φτάνει.Χρειάζεται επίπεδο και ισχυρή προσωπικότητα πάνω από όλα!

Γιατί επέλεξες το Project Runway για να συμμετέχεις και όχι το Next top model?

Παρακολουθούσα το project Runway του εξωτερικού από μικρή και έτσι όταν μου πρότειναν από το πρακτορείο μου να πάω στο casting πήγα χωρίς δεύτερη σκέψη . Σχετικά με το next top model το project ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική μου και στα πράγματα που θέλω να κάνω στο χώρο .

Tι είναι αυτό που σου αρέσει περισσότερο στα γυρίσματα? Πες μας και μερικές λεπτομέρειες. Είναι δύσκολο?

Παρά τα πολύωρα γυρίσματα τα οποία διαρκούν κατά μέσο όρο δέκα ώρες περνάμε πολύ όμορφα καθώς όλοι είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες και η συνεργασία μας είναι άψογη ! Πλέον έχουμε φιλικές σχέσεις και τα κορίτσια μεταξύ μας αλλά και με όσους είναι υπεύθυνοι για τα μαλλιά ,το μακιγιάζ μας και με τους ανθρώπους της παραγωγής καθώς όλοι εργαζόμαστε για έναν κοινό στόχο , να επιτύχουμε ένα υψηλού επιπέδου αποτέλεσμα 

 Πιστεύεις ότι είναι αντικειμενικοί οι κριτές?

Οι κριτές είναι όλοι τους καταξιωμένοι ως επαγγελματίες και εκτιμώ ιδιαίτερα το επίπεδο που έχουν κρατήσει αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο ασκούν την κριτική τους . Στόχος τους είναι να βοηθήσουν τους σχεδιαστές ώστε να γίνουν ακόμα καλύτεροι . Ο καθένας έχει την δίκη του οπτική αλλά σίγουρα στόχος είναι η αντικειμενικότητα 

 Μπήκες κατευθείαν στην τηλεόραση. Ποιος χώρος σε μάγεψε πιο πολύ η τηλεόραση ή ο χώρος της μόδας?

Η τηλεόραση είναι ένα μέσο που απευθύνεται σε πολύ κόσμο και άρα η έκθεση είναι μεγαλύτερη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια όλα γίνονται μέσα σε ένα πολύ καλά προστατευμένο και οργανωμένο πλαίσιο για όλους εμάς που συμμετέχουμε. Προσωπικα με ενδιαφέρει οτιδήποτε αφορά την μόδα και ειδικά οι φωτογραφήσεις και τα fashion shows. 

Πόσο δύσκολο είναι για ένα νέο κορίτσι να πάρει δουλειές στο χώρο του modeling στην Αθήνα του 2018 ? Το "κύκλωμα " βοηθάει τα νέα παιδιά?

Έχοντας εργαστεί και σε εταιρείες θεωρώ ότι δυσκολίες υπάρχουν σε όλους τους χώρους ειδικά για παιδιά στην ηλικία μου χωρίς μεγάλη εργασιακή εμπειρία. Ωστόσο , πιστεύω ότι όταν αγαπάς κάτι πολύ και αφοσιώνεσαι σε αυτό στο τέλος θα βρεις τον τρόπο να κανεις πράγματα και να εξελιχθείς. Ο χώρος της μόδας εκτός από λαμπερός είναι και ιδιαίτερα επίπονος καθώς για να βγει ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα χρειάζεται σκληρή δουλειά και επαγγελματισμός .

 Τι προτείνεις σε όλα τα όμορφα κορίτσια της επαρχίας της ηλικίας σου;

Να έχουν στόχους ,να κάνουν όνειρα  ,να εξελίσσονται όσο περισσότερο γίνεται σε όλα τα επίπεδα και φυσικά να αγαπούν τον εαυτό τους με τρόπο ουσιαστικό ,για αυτό ακριβώς που είναι .Η εξωτερική εμφάνιση είναι κάτι αρκετά υποκειμενικό που καλώς η κακώς υπόκειται  στη φθορά του χρόνου . Η πνευματική καλλιέργεια και η καθαρότητα ψυχής είναι στοιχεία που δεν αλλοιώνονται και που τελικά κάνουν τη διαφορά . 


Tag: