Προηγούμενο Αρθρο
Επώμενο Άρθρο

NAHAR! ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Gallery
NAHAR! ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!
NAHAR! ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!
NAHAR! ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Επισκεφτήκαμε το Nahar, το νέο χώρο ομορφιάς και αισθητικής στο κέντρο της πόλης!Το Nahar είναι ένα Beauty Lounge που τα έχει όλα. Σε κερδίζει από το χώρο αναμονής και στη συνέχεια σε απογειώνει με τις Luxury υπηρεσίες του. Βρίσκεται στην περιοχή της Ακαδημίας και αξίζει να το επισκεφτείς.Μιλήσαμε με την ιδιοκτήτρια του Nahar την κ.Ναυσικά Γκόζγκου που μας ξενάγησε στο χώρο και στις υπηρεσίες του Nahar.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει ο χώρος Nahar;

Προσφέρει υπηρεσίες χαλάρωσης και περιποίησης όπως laser  αποτρίχωση με το παγκοσμίως βραβευμένο μηχανήμα Soprano Ice Platinum της Alma Lasers με τρία μήκη κύματος (Αλεξανδρίτη, Διοδικό κ ND Yag), αποτριχώσεις με κλωστή και με κερί, καλλυντικές περιποιήσεις προσώπου με προϊόντα της  dermalogica, Massage (χαλαρωτικό, αναλγητικό, αθλητικό, κατά της κυτταρίτιδας, ) Μακιγιάζ κατά περίπτωση (flash make up, νυφικό, βραδινό), chenna tattoo φρυδιών, καθώς και ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών (microblading), και τέλος θεραπείες σώματος κ προσώπου με το επαναστατικό LPG Cellu M6 Keymodule για  αναίμακτη λιπογλυπτική κ κυτταρική ανανέωση.

 Τι σας ενέπνευσε για τη δημιουργία ενός τέτοιου χώρου;

Εμπνευστήκαμε από προσωπικές μας εμπειρίες - τόσο τις θετικές όσο και τις αρνητικές- που αποκομίσαμε σε διάφορα  κέντρα αισθητικής ανά τον κόσμο. Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα για το Nahar. 

 Τι πιστεύετε ότι λείπει από την καθημερινότητα της γυναίκας ,αλλά και του άντρα στο χώρο της ομορφιάς;

Τι λείπει; Κατά κύριο λόγο λείπει η προσωπική επαφή  με τον κόσμο. Για να προσεγγίσουμε σωστα τον εκάστοτε πελάτη και να του προσφέρουμε εξατομικευμένες παροχές και τιμές, οφείλουμε να τον πλησιάσουμε με ευγένεια. Οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές όπως επίσης και οι οικονομικές του δυνατότητες. Η φιλοσοφία μας είναι ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην περιποίηση και κυρίως στην απολαβή υψηλών  παροχών σε luxury περιβαλλον! Αυτό ακριβώς προσφέρουμε στο NAHAR   και προς μεγάλη μας ευχαρίστηση οι πελάτες μας το αναγνωρίζουν και το εκτιμούν. 

Σε ποιες ηλικίες απευθύνονται οι υπηρεσίες σας?

Από τις πιο νεανικές ηλικίες ανεξαρτήτως  φύλλου μέχρι και ανθρώπους τρίτης ηλικίας.Είναι πραγματικά πολύ όμορφο να ακούς νέα παιδιά να σου λένε Ευχαριστώ επειδή "δεν πόνεσαν ως είθισται" κάνοντας ένα βαθύ καθαρισμό!  Ή όταν μας λένε περιχαρείς ότι οι τρίχες έπεσαν κι ότι δεν πόνεσαν δοκιμάζοντας το περίφημο ICE Platinum που προς στιγμή διαθέτει σε αποκλειστικότητα σε όλη την Ήπειρο μόνο το NAHAR! Επίσης ειναι πολύ όμορφο να βλέπεις ζευγάρια να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί είτε κάνοντας couples massage είτε επιλέγοντας ο καθένας για τον εαυτό του κάποια από τις διάφορες υπηρεσίες που παρέχουμε στο χώρο. Στο τέλος πίνουν τη σαμπάνια τους παρεούλα και φεύγουν για το σπίτι χαρούμενοι! Εκεί γεμίζουμε διπλά από ικανοποίηση γιατί αντιλαμβανόμαστε ότι πράττουμε σωστά κι ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

Ακαδημίας 6, τηλ.2651311208