Προηγούμενο Αρθρο
Επώμενο Άρθρο

O ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΥΦΑΝΤΗς ΚΑΙ ΟΙ FUNDAY ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ STAGE IOANNINA

Gallery
O ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΥΦΑΝΤΗς ΚΑΙ ΟΙ FUNDAY ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ STAGE IOANNINA

To Stage Ioannina παρουσιάζει για μια μοναδική βραδιά τον ερμηνευτή της παράδοσης και της αγάπης  Δημήτρη Υφαντη παρέα με τους  Funday το  Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018!
Ο Δημήτρης Υφαντής είναι ένας καλλιτέχνης που η πυξίδα της μουσικής του είναι στραμμένη στην παράδοση . Τα τραγούδια που ερμηνεύει, περνάνε μέσα απ’ το φίλτρο της έντεχνης και μερικές φορές ροκ μουσικής, ενώ άλλες φορές παρουσιάζονται με τη δική τους χαρακτηριστική απλότητα . Το πρόγραμμά του, πλούσιο σε προτάσεις, διασκευές και εναλλαγές του έντεχνου και παραδοσιακού ήχου με τον λαϊκό, προτρέπει στο να ενώσουμε τις φωνές και τα χέρια μας σε χορούς κυκλωτικούς, όπως παλιά. Τραγούδια από τη γη της πεντατονίας ενώνονται με του Αιγαίου και της Θράκης, ενώ τα έντεχνα του πρώτου μέρους διαδέχονται σπουδαία λαϊκά κομμάτια παλαιώτερων μεγάλων δημιουργών .Το συγκρότημά του, οι funday, εναλλάσσει τα μελωδικά καρέ μιας αληθινής μουσικής
πρότασης, από τρυφερές και ρομαντικές αρμονίες ως τους πιο διονυσιακούς και απογειωτικούς ρυθμούς. Πολυφωνία, ρυθμός, χιούμορ, υπόσχονται κάτι πιο άμεσο και διαφορετικό απ’ τα συνηθισμένα .

Συμμετέχουν οι μουσικοί
Νίκος Τάσσης : κλαρίνο�
Παναγιώτης Βούλγαρης : υπεύθυνος ορχήστρας - πλήκτρα
Γεωργία Βακάλη : κρουστά, τραγούδι�
Δημήτρης Σταύρου : έγχορδα , πνευστά

Γενική Είσοδος 7€
Κρατήσεις στο 2651035370
Εισιτήρια διαθέσιμα από τις 17/12 στα σημεία προπώλησης του Stage Ioannina και στο Viva.gr


Tag: