Προηγούμενο Αρθρο
Επώμενο Άρθρο

O NIKOS DIAMANTOPOULOS ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΑ LITHARITSIA!

Gallery
O NIKOS DIAMANTOPOULOS  ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΑ LITHARITSIA!
O NIKOS DIAMANTOPOULOS  ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΑ LITHARITSIA!

Το αγαπημένο hotspot του καλοκαιριού,  τα LitharitsiaIoannina ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό Σαββατόβραδο για όλους εσάς που αγαπήσατε και τιμήσατε με την δυναμική παρουσία σας , τη πιο δυνατή ταράτσα της πόλης!

Γιατί το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ!

Ο ένας και μοναδικός Nikos Diamantopoulos έρχεται στα Γιάννενα  για να μας χαρίσει μια βραδιά... από αυτές που τις χαρακτηρίζουμε "μοναδικές"!

Το Σάββατο  22 Σεπτεμβρίου  έρχεται στα Ιωάννινα για να δώσει το δικό του ρυθμό με το γνωστό αξεπέραστο μουσικό στυλ του!

Λίγα από τα πολλά λόγια που θα μπορούσαμε να  πούμε για τον Νίκο Διαμαντόπουλο

Ο Νίκος ξεκίνησε τις σπουδές του στη μουσική στην ηλικία των εννέα στο Yamaha Music School. Αφού ολοκλήρωσε τη μαθητεία του ανέλαβε τη διδασκαλία στην ίδια σχολή, για δύο χρόνια. Την ίδια περίπου περίοδο, το 1989, ξεκίνησε να εργάζεται ως DJ.

Σε μια εποχή οπού η jazz, η funk και η acid house βρίσκονταν στην άνοδό τους, ο Νίκος επιρρεάζεται και σαγηνεύεται από την house. Το 1998 συνέχιζε το DJing αλλά ήταν εκείνη την περίοδο που ξεκίνησε να κάνει μουσική παραγωγή επίσης.
Ο Νίκος από τον Δεκέμβριο του 2007 κυκλοφορεί τις παραγωγές του στην δική του digital Affected records και συνεχίζει να εξασκεί τις ικανότητές του ως DJ με jazzy, deep και tech house.

After: 21:00


Tag: