Προηγούμενο Αρθρο
Επώμενο Άρθρο

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ HATHA YOGA ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡ. ΓΚΟΥΛΙΑΦΑ ΣΤΟ YOGA FLOW STUDIO

Gallery
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ HATHA YOGA ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡ. ΓΚΟΥΛΙΑΦΑ ΣΤΟ YOGA FLOW STUDIO
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ HATHA YOGA ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡ. ΓΚΟΥΛΙΑΦΑ ΣΤΟ YOGA FLOW STUDIO

Σεμινάριο Hatha Yoga από τον Αριστοτέλη Γκουλιάφα θα πραγματοποιηθεί στο Yoga FLOW studio! Το σεμινάριο θα διαρκέσει 2 μέρες , για τη φιλοσοφία της γιόγκα ,τα οφέλη αλλα και ενδυνάμωση με ειδικές ασκήσεις.

Σάββατο 5:00 – 8:00μμ : Διδασκαλία χαιρετισμού στον Ήλιο με τα ανάλογα μάντρας και επεξήγηση των θεραπευτικών ιδιοτήτων του χαιρετισμού στον οργανισμό και στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια βαθειά πρακτική με δυναμικές και συνάμα θεραπευτικές ασκήσεις ( asanas ) της γιόγκα που θα δυναμώσει το σώμα και το πνεύμα. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές όλων των επιπέδων… στο τέλος θα μιλήσουμε για τη φιλοσοφία και τα οφέλη της γιόγκα στον ανθρώπινο οργανισμό…. 

Κυριακή 10:00 – 13:00 : Πρακτική στην παραδοσιακή Hatha Yoga και διδασκαλία ασκήσεων ( asanas ) για την ενδυνάμωση του κορμού και ασκήσεις που θα βελτιώσουν την λειτουργικότητα και το εύρος κίνησης των αρθρώσεων και πιθανά μυοσκελετικά προβλήματα και τρόποι αντιμετώπισης τους… επίσης στο τέλος θα αναφερθούμε στα ( 5 koshas ) 5 στρώματα – επίπεδα του ανθρώπινου οργανισμού σύμφωνα με την φιλοσοφία της γιόγκα… Namaste…..

Ο Αριστοτέλης Γκουλιάφας είναι πιστοποιημένος δάσκαλος Hatha Yoga ( 200 Hours NYSY Academy – 300 Hours Teachers Master Education In Atma Vikasa Of Yogic Science Mysore India – 180 Hours Intensive Yoga Course In Himalayan Iyengar Yoga Centre Dharamkot India – 100 Hours Intensive Course In Atmavikasa Center Of Yogic Science Mysore India – Aerial Flow Yoga Instructor In Anahata Yoga Academy ) και διδάσκει τις αρχές της γιόγκα από το 2010. Ζει και διδάσκει στην Κοζάνη και την ευρύτερη περιοχή.

πληροφορίες: 694 587 9876, terezagianneta@gmail.com


Tag: