Προηγούμενο Αρθρο
Επώμενο Άρθρο

ΤΑ 10 ΕΙΔΗ ΑΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΥΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

Κάθε γυναίκα έχει στο μυαλό της τον ιδανικό άντρα σύμφωνα με τα πρότυπα που έχει δημιουργήσει κατά την διάρκεια της ζωής της και έτσι αναζητά στους υποψήφιους συντρόφους της κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θα ανταποκρίνονται σε αυτά τα πρότυπα.Ωστόσο υπάρχουν κάποια είδη άντρών που ελκύουν το σύνολο των γυναικών ανεξαιρέτως τις προτιμήσεις της καθεμίας. Ας δούμε λοιπόν ποιοι άντρες θεωρούνται πόλος έλξης για την πλειοψηφία του γυναικείου πληθυσμού.

1. Το Κακό Παιδί . Όλες οι γυναίκες γοητεύονται από έναν άντρα που θεωρείται αλήτης. Όχι απαραίτητα με την έννοια ότι καπνίζει, πίνει ή Βλάπτει τον εαυτό του αλλά κυρίως πρόκειται για τον άντρα που είναι περήφανος και είναι σε θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τους γύρω του σε μια δύσκολη στιγμή. Αυτό το είδος άντρα βιώνει πολύ έντονα τα συναισθήματά του, όπως τον έρωτα και τον χωρισμό και οι γυναίκες γνωρίζουν πως ένας τέτοιος άντρας είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για εκείνες.

2.Ο Mr Αυτοπεποίθηση. Φυσικά ένας άνθρωπος με αυτοπεποίθηση ελκύει το αντίθετο φύλο γιατί αποπνέει σιγουριά και γοητεία όπως και αν είναι η εξωτερική του εμφάνιση. Ένας ακομπλεξάριστος άντρας δεν έχει ανάγκη από επιβεβαίωση και για αυτόν τον λόγο δεν ζηλεύει τη γυναίκα που έχει κοντά του.Άντιθέτως είναι ικανός να προσφέρει την δυναμικότητα και την αυτοπεποίθηση του στη σύντροφο του με τα κολακευτικά του σχόλια. Douse Points!!

3.Ο Κοινωνικός. Όπου και να παέι τον γνωρίζουν όλοι και τον χαιρετούν. Σίγουρα σε έχει φάει η αγωνία να μάθεις ποιος είναι αυτός αν ήδη δεν τον ξέρεις! Μα καλά εσύ που ζεις? Είναι πολύ γνωστός ο τύπος! Δίπλα του ξέρεις πως δεν θα χρειαστεί να αποχωριστείς τους φίλους σου που τόσο ωραία περνάς μαζί τους ,γιατί είναι ολοφάνερο πως αυτό το είδος άντρα μπορεί πολύ εύκολα να προσαρμοστεί σε κάθε παρέα γιατί πολύ απλά είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ!

4.Ο Ανεξάρτητος. Μπορεί αυτή η ανεξαρτησία του να σε φοβίζει πως μπορεί και μόνος του καλά, τα καταφέρνει μια χαρά, δεν σ έχει ανάγκη ευτυχώς... όμως παραδέξου το σου αρέσει και σε ιντριγκάρει. Αυτό είναι άλλωστε που τον κάνει άντρα! Δεν σε θέλει για να τον νταντεύεις αλλά για να τον συντροφεύεις και να περνάει καλα μαζί σου και αυτό είναι που σε τρελαίνει και θες να τον κερδίσεις! Όλα στη ζωή είναι πρόκληση!

5.Ο άντρας με χιούμορ. Αν δεν σε ενθουσιάσει η εξωτερική του εμφάνιση μην βιάζεσαι να τον απορρίψεις! Έχει και άλλο όπλο και μάλιστα είναι σίγουρη η νίκη του. Από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά γοητείας είναι το χιούμορ που είναι σημαντικό σε έναν άντρα αφού ήδη έχεις καταλάβει πως κοντά του θα περάσεις ευχάριστο χρόνο με πολύ γέλιο. Τι πιο σημαντικό από το να σε κάνει χαρούμενη; Έκτός και αν τον θέλεις μόνο για να τον κυκλοφορείς , τότε πάω πάσο!

6.Ο Ρομαντικός. Για πιο safe αποτελέσματα ρωτήστε το ζώδιο του και αν η απάντηση είναι "Καρκίνος" τότε BINGO!Βρήκατε αυτό που ψάχνετε. Φυσικά και δεν εξαρτάται μόνο από τα ζώδια αυτό το στοιχείο ενός άντρα, πάντως σίγουρα ο ρομαντισμός του δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητες. Δώρα από το πουθενά, ραντεβού έκπληξη και πολλά ακόμη σε περιμένουν για να νιώσεις βασίλισσα!Θα νιώθεις ότι βγήκε από αυτές τις ρομαντικές ταινίες που κάθε φορά κλαις όταν βλέπεις και ξέρεις πως και εσύ αυτόν τον άντρα θέλεις.

7.Ο Γενναιόδωρος. Δεν θα σε αφήσει να πληρώσεις στον πρώτο ραντεβού. Ξεχασέ το! Τον έχεις ήδη προσβάλει κάνοντας την κίνηση να βγάλεις λεφτά από το πορτοφόλι σου. Δεν θα διστάσει να σπαταλήσει τα χρήματα του για να σε κάνει να περάσεις υπέροχα μαζί του αρκεί να ξέρει πως δεν εκμεταλλεύεσαι την γενναιοδωρία του. Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει ένας άντρας μίζερος που το μόνο που τον νοιάζει είναι να μαζεύει χρήματα. Μια φορά ζούμε ας την απολαύσουμε!Άλλωστε τα χρήματα πρέπει να μας εξυπηρετούν και όχι να τα εξυπηρετούμε!

8.Ο Ώριμος. Το γκρίζο μαλλί αποπνέει ωριμότητα άλλα δεν σημαίνει πως όντως την αντιπροσωπεύει. Συνήθως η ωριμότητα εκφράζει έναν άντρα που έχει ζήσει την ζωή του, έχει πειραματιστεί και τέλος έχει καταλήξει στο τι θέλει. Είναι συνειδητοποιημένος και δεν έχει σκοπό να παίξει. Το έκανε όταν έπρεπε! Αν σε επιλέξει σημαίνει πως είδε κάτι διαφορετικό σε εσένα και θέλει να το ζήσει! Έτσι εξηγούνται λοιπόν οι κατηγορίες των γυναικών ως προς την ανωριμότητα, αφού θέλουν έναν άντρα που ξέρει τι θέλει!9.O Περιπετειώδης. Ένας τέτοιος άντρας υπόσχεται μια ζωή που κάθε άλλο παρά ανιαρή θα είναι. Δεν θα σε αφήσει σε χλωρό κλαρί! Όσο απρόβλεπτος και αν είναι και όσο και αν σε εκνευρίζει που σε βγάζει από το πρόγραμμα σου, σου αρέσει γιατί ξέρεις πως δεν θα σε κάνει να μιζεριάσεις και να ψάχνεις τρόπους να ξεφύγετε από την ρουτίνα σας, γιατί μάλλον δεν έχει σκοπό να σας επισκεφτεί καν. Είσαι έτοιμη να ζήσεις την απόλυτη περιπέτεια!

10.O Καλλιτέχνης. Τέλος, επειδή όπως όλοι γνωρίζουμε οι γυναίκες έιναι ευαίσθητα πλάσματα και δεν θέλω κακοπροαίρετα σχόλια, γιατι είναι η αλήθεια πάντα και όλες ελκύονται από άντρες με καλλιτεχνικές κλίσεις. Χορός, μουσική, τραγούδι, φωτογραφία, ζωγραφική, θέατρο και δημιουργία είναι χαρακτηριστικά που μας μαγνητίζουν αφού οι τέχνες εκφράζουν και αυτές μια ευαισθησία.Αυτός ο τύπος άντρα θέλει να ζήσει ένα έντονο πάθος. Σε εξιτάρει η ιδέα ότι αποτελείς την πηγή έµπνευσής του. Ποια άλλωστε δε θέλει να γίνει η µούσα ενός καλλιτέχνη;

by Ζέτα Σούτα