Προηγούμενο Αρθρο
Επώμενο Άρθρο

TO "ZAGORI" ΣΑΡΩΣΕ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ!

Gallery
TO "ZAGORI" ΣΑΡΩΣΕ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ!

Άλλο ένα βραβείο για την ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ. Το ΖΑΓΟΡΙ διακρίνεται για 2η φορά ως «Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία στην Ελλάδα»!    Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, βραβεύτηκε ως η Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία για το 2018-2019, με την υψηλότερη βαθμολογία, στην κατηγορία Μη Αλκοολούχα Ποτά. Λαμβάνει το σημαντικό τίτλο “Greece’s Corporate Superbrand 2018 - 2019” για δεύτερη συνεχόμενη φορά και αναδεικνύεται ως το πλέον αναγνωρίσιμο σήμα στον κλάδο του.Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ βραβεύτηκε από το θεσμό των SUPERBRANDS GREECE 2018 - 2019 πιστοποιώντας την αναγνωρισιμότητά του στην ελληνική αγορά, τη συνέπεια και την ευθύνη του προς τους καταναλωτές. Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος της εταιρίας, κ. Νίκος Χήτος από τον κ. Θωμά Γεράκη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας MARC AE.

 Τα Superbrands στην Ελλάδα διενεργούνται από το 2005 και βραβεύουν τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Για την τελική ανάδειξη του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ ως «Corporate Superbrand 20198-2019», διενεργήθηκε διαγωνισμός αξιολόγησης και ψηφοφορία. Η διαδικασία αξιολόγησης έγινε από ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή και το ίδιο το καταναλωτικό κοινό, το οποίο ψήφισε μέσω της εταιρείας έρευνας αγοράς Marc. Τα κριτήρια της φετινής επιλογής ήταν η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και η δύναμη της φήμης, η αξιοπιστία και η μακροχρόνια συνέπεια καθώς και η εταιρική υπευθυνότητα.

Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., είναι μια σύγχρονη, πρωτοπόρος ελληνική βιομηχανία, με 65 χρόνια εμπειρίας και ηγετική παρουσία στον κλάδο των εμφιαλωμένων νερών. Ακολουθεί σταθερά μακροπρόθεσμη στρατηγική επενδύσεων σε υπερσύγχρονες υποδομές, εμφιαλώνοντας και διαθέτοντας στην ελληνική και διεθνή αγορά το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ

Στόχος της ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι, ακόμα και στις δύσκολες συγκυρίες, να δημιουργεί νέα μοντέλα ανάπτυξης και προοπτικής για τη χώρα, συνδέοντας το ΖΑΓΟΡΙ, με την πρόοδο και την εξέλιξη.

 Ίσως δεν γνωρίζατε ότι:

  1. Μεταξύ των Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας, που αναπτύσσει και εφαρμόζει η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., πιστοποιήθηκε το 2019 για 5η συνεχόμενη χρονιά, από το διεθνή φορέα TÜV, στο διεθνές σύστημα/πρότυπο IFS Food V6, στο ανώτερο  επίπεδο ‘’Higher Level’’ και στις δύο εγκαταστάσεις εμφιάλωσης.

 2.Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι βασικός χορηγός του Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στα Ιωάννινα, το οποίο είναι το 2ο στη χώρα και το μοναδικό στη Δυτική Ελλάδα. Παράλληλα είναι ένας από τους χορηγούς του 1ου Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που βρίσκεται στο Πάρκο «Τρίτσης» στην Αθήνα.

 3.Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ ήταν η μοναδική ελληνική εταιρεία που συμμετείχε στη μεγαλύτερη, παγκοσμίως, έκθεση τροφίμων ποτών Anuga 2017, παρουσιάζοντας σε δικό της περίπτερο, στην κατηγορία DRINKS, το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, στους 165.000 επισκέπτες από 198 χώρες, στην Κολωνία της Γερμανίας,.